ESA представила нові зимові шини ESA+ Tecar Super Grip 9 HP

Закупівельна організація швейцарської автомобільної промисловості і автотранспортних засобів (ESA) розширює асортимент свого приватного бренду ESA+ Tecar. У зимовій продуктовій лінійці торгової марки поповнення класу High Performance під назвою ESA+ Tecar Super Grip 9 HP.

Шини ESA-Tecar Super Grip 9 HP
Шини ESA-Tecar Super Grip 9 HP

Ця модель для спортивних автомобілів в даний час доступна в 14 розмірах, починаючи з 165/70 R13 79T. Вона призначена для забезпечення відмінного зчеплення з дорогою і ефективного гальмування в зимових погодних умовах.

Шини ESA-Tecar Super Grip 9 HP доповнять асортимент ESA-Tecar Super Grip 9. Відзначимо, що продукція бренду ESA+ Tecar – досить частий гість в незалежних тестах. При тому, що марка маловідома, її автошини показують дивно високі результати у випробуваннях.

Особливо їх люблять експерти німецького клубу ADAC. Та ж зимова модель Super Grip 9, виправдовуючи свою назву (grip – в перекладі з англ. «зчеплення»), змогла зачепитися за п’яте місце в підсумковій турнірній таблиці адаковського тесту 2016 року зимових шин розміру 185/65 R15. При тому, що претенденток на перемогу було п’ятнадцять.

А літні покришки ESA-Tecar Spirit 5 UHP пішли ще далі. Вони піднялися на другу сходинку п’єдесталу пошани в тесті ADAC 2016 року для літніх шин розмірності 225/45 R17, залишивши позаду ще 14 учасниць.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *