General Tire виводить на ринок Європи зимові моделі Grabber Arctic і Altimax Arctic 12

Компанія Continental в цьому році плідно попрацювала над оновленням зимового асортименту своїх дочірніх брендів. До презентованих раніше нових моделей Gislaved Soft*Frost 200, Matador MP 30 Sibir Ice 2 і Matador MPS 500 Sibir Ice Van приєдналися зимові шини General Grabber Arctic і General Altimax Arctic 12, призначені для експлуатації на позашляховиках і легкових автомобілях відповідно.

Шини General Tire Grabber Arctic і General Tire Altimax Arctic 12
Шини General Tire Grabber Arctic (зліва) і General Tire Altimax Arctic 12 (праворуч)

Об’єднує дебютанток зимового сезону 2016/2017 однаковий малюнок протектора, при цьому внутрішня конструкція Grabber Arctic оптимізована під експлуатацію на автомобілях з високим центром тяжіння.

Тут відразу варто зазначити, що шини General Tire Grabber Arctic з початку року продаються в Північній Америці, однак їх дизайн разюче відрізняється від європейського варіанту – дивно схожа історія на міжконтинентальні пригоди покришок Bridgestone DriveGuard.

За заявами виробника шипи протиковзання зимових шин General Tire Grabber Arctic і General Tire Altimax Arctic 12 забезпечують оптимальне зчеплення на льоду в усіх напрямках, а також сприяють поліпшенню бічної стійкості і підвищенню ефективності гальмування. При цьому схема розміщення «колючок» дозволила значно знизити рівень шуму, що генерується шинами.

На засніжених дорогах в роботу крім численних крайок включаються ламелі, які завдяки своїй здатності вміщати велику кількість снігу значно покращують надійність контакту шини з дорожнім полотном.

Шини Grabber Arctic випускаються в восьми варіантах для дисків діаметром 15-17 дюймів, в той час як розмірна лінійка Altimax Arctic 12 представлена 19-ма типорозмірами з посадковими діаметрами від 13 до 17 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *