Всесезонні шини Radar Dimax 4 Season з’являться на ринку Європи

Сінгапурська компанія Omni United оголосила про своє рішення запустити на європейському ринку нові шини Radar Dimax 4 Season (RP-4S), які призначені для цілорічного використання на легковиках і міських позашляховиках. Всі розміри моделі, що випускаються, мають позначку 3PMSF (сніжинка на тлі трьох гірських піків).

Шини Radar Dimax 4 Season (RP-4S)
Шини Radar Dimax 4 Season (RP-4S)

Розробники Omni United створили Dimax 4 Season для тих автовласників, які потребують автошини, що забезпечують надійне зчеплення з дорожнім полотном при будь-яких погодних умовах: від дощу і палючого літнього сонця до снігу і бруду. За даними компанії-виробника, модель пропонує не тільки надійну роботу у всіх цих кліматичних умовах, але і обіцяє високий пробіг.

Дизайн малюнка шин Radar RP-4S асиметричний. Він має безліч поперечних канавок, які підвищують безпеку пересування на мокрому асфальті і засніжених дорогах. Ще однією цікавою особливістю даної всесезонки є бікомпаундна гумова суміш протектора, поліпшуюча зчіпні здатності шини при будь-яких погодних умовах. Цей продукт також має оптимізований профіль каркаса, що позитивним чином впливає на комфортність і тихохідність шини.

В даний час модель Dimax 4 Season випускається в 23 розмірах для колісних дисків з посадковим діаметром 16-17 дюймів і підходить як для легкових автомобілів, так і для позашляховиків. До середини 2017 року цей діапазон буде розширено до 112 типорозмірів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *