У зимовій лінійці бренду Radar поповнення: Omni United представила модель RW-5

Omni United посилено розширює свій асортимент: в зимову лінійку бренду Radar включені нешиповані шини Radar RW-5. За заявами виробника вони відрізняються поліпшеною тягою на снігу і льоду, а також надійними зчіпними властивостями на мокрому асфальті і сльоти.

Зимові шини Radar RW-5 і Radar RW-5 Ice
Зимові шини Radar RW-5 і Radar RW-5 Ice

Автошини Radar RW-5 підходять для установки на більшість легкових транспортних засобів, кросоверів і позашляховиків. Зараз вони випускаються в тридцяти типорозмірах з посадочними діаметрами від 14 до 18 дюймів і індексами швидкості T, H і V, проте в 2017 році до них приєднаються ще 15. Більшість розмірів вирізняються підвищеною несучою здатністю.

Можливість використання моделі на снігу і льоду підтверджує наявність піктограми у вигляді сніжинки на тлі гори з трьома піками.

Спеціально розроблений дизайн протектора і гумова суміш з включенням двуоксиду кремнію покращують зчеплення шин Radar RW5 в будь-яких зимових умовах, починаючи від щільно укоченого снігу до свежезаметенних снігом доріг зі сльотою, мокрого асфальту і сухої дорожньої поверхні.

У зимову лінійку бюджетного бренду сінгапурської компанії Omni United також входять фрикційні покришки Radar RW-5 Ice для легковиків, призначені для середніх і великих спортивних автомобілів, розкішних седанів, середніх і повнорозмірних кросоверів автошини Radar RW-5 +, а також спеціальна розробка для великорозмірних позашляховиків – модель Radar RW-5S.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *