Automechanika 2016: Giti Tire представить нові літні шини Giti

Giti Tire виводить на ринок Німеччини продукцію бренду Giti, призначену для легкових транспортних засобів та позашляховиків. Торгову марку представлятимуть чотири високопродуктивні моделі: Giti GitiSport S1, Giti GitiSport S1 SUV, Giti GitiPremium H1 і Giti GitiSynergy E1, які були розроблені в європейському науково-дослідному центрі компанії в Ганновері (Німеччина) і призначені виключно для ринку Європи.

Літні шини 2017 роки від Giti: GitiSport S1 і GitiSynergy E1
Літні шини 2017 роки від Giti: GitiSport S1 (зліва) і GitiSynergy E1 (праворуч)

Новинки дебютують в рамках Міжнародної виставки автомобільної галузі Automechanika 2016, яка пройде з 13 по 17 вересня у Франкфурті-на-Майні.

Продукція Giti доповнить існуючу пропозицію компанії Giti Tire в сегменті легкових автошин, вже представлену на європейському ринку такими брендами, як GT Radial, Runway і Primewell. Новинки Giti класів UHP і HP з’являться в продажу напередодні літнього сезону 2017 року, а їх виведення на німецький ринок є частиною стратегії виробника.

Після збору і аналізу інформації про «зльот» марки на одному з найбільш вимогливих ринків шин буде прийнято рішення про повномасштабний старт продажів і в інших країнах Європи.

«Нові літні шини Giti забезпечують виняткову продуктивність. Вони розроблялися дослідною європейською командою впродовж трьох років з використанням новітніх технологій і матеріалів найвищої якості, – сказав Стефан Фішер (Stephan Fischer), керуючий науково-дослідного центру Giti Tire в Європі. – Всі тести нової продукції проводились на нашому випробувальному полігоні MIRA в Великобританії і на трасах тестових комплексів ATP в Німеччині і IDIADA в Іспанії. Більш того, для оптимізації кожної з моделей були подолані кілька тисяч тестових кілометрів на дорогах практично кожної європейської країни. Цей комплексний процес дозволяє стверджувати, що наші продукти прекрасно адаптовані до європейських дорожніх умов».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *