Omni United виводить у світ нові всесезонки Radar Dimax 4 Season

Компанія Omni United розширила асортиментну пропозицію свого дочірнього бюджетного бренду. Нові шини Radar Dimax 4 Season призначені для цілорічного використання на легкових автомобілях і позашляховиках, тому всі розміри цієї всесезонки, що випускаються, сертифіковані для використання в зимових умовах, про що «сигналізує» символ сніжинки на тлі трьох гірських піків на боковинах моделі.

Radar-Dimax-4-Season

Асиметричний малюнок протектора шини включає в себе ламелі високої щільності, які сприяють підвищенню безпеки на мокрих і засніжених дорогах. Унікальна бікомпаундна гумова суміш Dimax 4 Season забезпечує хороше зчеплення протягом усього року, а оптимізована внутрішня конструкція і малюнок протектора пропонують тиху, комфортну їзду. При цьому нові всесезонні шини Radar відрізняються високим пробігом при доступній ціні.

Випускаються шини Radar Dimax 4 Season для колісних дисків діаметром від 16 до 17 дюймів. Очікується, що до середини 2017 року асортиментний ряд моделі налічуватиме 112 розмірів, що зробить його одним з найбільших діапазонів в своєму сегменті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *