Європа зустрічає новi шини Dunlop Grandtrek Ice02 та Dunlop SP Winter Ice02

Зимовий сезон, що стрімко наближається, не обійдеться без новинок. Компанія «Данлор Тайр СНД» представила дві нові шиповані моделі, які завдяки набору унікальних технічних рішень не залишаться без уваги.Dunlop Ice02

Шини для транспортних засобів з повним приводом Dunlop Grandtrek Ice 02 і легкові шини Dunlop SP Winter Ice 02 вже в найближчі місяці з’являться в широкому продажі.

Обидві новинки забезпечують вiдмiнну стійкість на вкритій льодом дорозi, виняткове зчеплення на снігу і мокрому асфальті, а також точну й легку керованість за будь-яких примхах погоди.

Моделі Grandtrek Ice02 і SP Winter Ice02 від Dunlop, хоча і призначені для різних типів автомобілів, мають однаковий малюнок протектора. В них використовуються однакові технології (3D-ламелі Miura-Ori та 4D Nano Design), одні й ті ж самi сталеві шипи протиковзання з прямокутним сердечником, й одна і та ж гумова суміш iз сілікою.

Спрямований дизайн нових шин Dunlop говорить про те, що вони призначені для суворих зимових умов з великими заметами та ожеледицями. Сніжинки і крижані вершини, якi присутні в дизайні боковин покришок, підкреслюють призначення зимових шин Dunlop Grandtrek Ice02 і Dunlop SP Winter Ice02.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *