Zeetex взялася за розкрутку нового шинного сімейства Value for Money

У центрі виставкового павільйону дубайcкого (ОАЕ) дистриб’ютора Zafco на «Reifen 2016» будуть красуватися шини Zeetex HP2000 vfm, Zeetex HT1000 vfm, Zeetex SU1000 vfm i Zeetex CT2000 vfm, що демонструють останні досягнення в світі автомобільних шин.

Zeetex-VFM-Value for Money

У Zafco впевнені, що «Reifen» надає великі можливості для існуючих і потенційних клієнтів, які однозначно зможуть щось вибрати з великої асортиментної пропозиції. Zafco пропонує продукцію Zeetex, орієнтовану на різні географічні та екологічні потреби, в тому числі і шини для бездоріжжя, для високошвидкісної експлуатації на шосе і навіть для важких промислових операцій. Пiд брендом Zeetex продається більше 600 найменувань шин по всьому світу.

Останньою розробкою в модельному ряду Zeetex значаться легкові UHP-шини Zeetex HP2000 VFM, призначені для забезпечення максимального комфорту. Шина має асиметричний малюнок протектора, спроектований для підвищення стійкості автомобіля при проходження поворотів на великій швидкості. Типорозмірний ряд Zeetex HP2000 VFM представлений 38 розмірами, які підходять для більшості європейських автомобілів.

Ще один новий продукт, який також буде виставлений на загальний огляд відвідувачів Reifen 2016, це шини з міцною внутрішньою конструкцією Zeetex CT2000 VFM, призначені для інтенсивної щоденної експлуатації на комерційних легковантажних автомобілях.

Однак, це далеко не всі новинки, які бренд Зітекс пропонує в 2016 году. Власникiв транспортних засобів класу SUV компанія Zafco буде дивувати шинами Zeetex HT1000 VFM і Zeetex SU1000 VFM. А автомобілістів, котрі в експлуатації віддають перевагу всесезонному «гумовому взуттю», чекатимуть шини Zeetex ZT3000.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *