The Tire Cologne 2018: Компанія Falken представить три нові моделі

На виставці The Tire Cologne, яка пройде в Кельні (Німеччина) з 29 травня по 1 червня 2018 року, компанія Falken Tire представить три нові моделі шин: легкову Falken EuroAll Season AS210, легковантажну Falken EuroAll Season VAN11, а також призначену для позашляхового використання Falken Wildpeak M/T01.

Нові всесезонні шини Falken для легкових автомобілів EuroAll Season AS210, які в модельному ряду замінять EuroAll Season AS200, були розроблені для забезпечення виняткової тяги на мокрій і сухій дорозі, максимальної стійкості до аквапланування і тривалого терміну служби.

Шини Falken EuroAll Season AS 210
Шини Falken EuroAll Season AS210

Шини для легких вантажівок і мікроавтобусів EuroAll Season VAN11 поєднують в собі безпеку та високу ходимість, говорить технічний фахівець Агуми, в той час як нова грязьова модель Wildpeak M/T01 для позашляховиків орієнтована на роботу в найсуворіших погодних і дорожніх умовах.

Шини Falken EuroAll Season Van 11
Шини Falken EuroAll Season Van11

Поряд з останніми інноваційними продуктами компанія Falken продемонструє широкий асортимент шин для легкових автомобілів, позашляховиків, легких комерційних автомобілів і вантажівок. Серед них буде флагманська UHP-розробка Azenis FK510, що отримала в 2018 році дуже високі оцінки у порівняльних випробуваннях шин профільних журналів Німеччини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *