Компанія Sumitomo готується до японського запуску нових шин Dunlop Enasave EC204

Нові «зелені» еко-шини Dunlop Enasave EC204
Нові «зелені» еко-шини Dunlop Enasave EC204

Sumitomo Rubber Industries в лютому 2018 року почне продажі нових літніх шин для легкових автомобілів Dunlop Enasave EC204, які в порівнянні зі своєю попередницею, що випускається з 2013 року, відрізняються підвищеною на 16% стійкістю до нерівномірного зносу і на 4% поліпшеними характеристиками зносостійкості.

Широкий асортиментний ряд новинки буде представлений 65 розмірами від 155/65 R13 73S до 225/50 R18 95V. Залежно від типорозміру шина матиме чотири або п’ять ребер жорсткості.

Dunlop Enasave EC204 – це топлівоекономічная всесезонна модель, яка за японською системою маркування шин отримала клас «AA» за опір коченню, а за характеристики зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею клас «С» у всіх типорозмірах, що випускаються.

Завдяки оптимізації дизайну моделі розробникам Enasave EC 204 вдалося підвищити її стійкість до стирання і опірність до нерівномірного зносу, зазначає технічний фахівець Агуми, завдяки чому елементи протектора зношуються дуже повільно і рівномірно, а початкові ходові властивості шини підтримуються протягом всього терміну експлуатації.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *