Шини Мішлен найкращi для потужних Porsche

Презентацію своєї моделі 911 GT3 RS Porsche AG вирішила провести за безпосередньої участі шин надвисокої продуктивності Michelin Pilot Sport Cup 2, які були встановлені на передню вісь нового Порше в розмірі 265/35 ZR20, а на задню в типорозмірі 325/30 ZR21.Michelin_on_Porsche_GT3_RS

Як стверджує автовиробник, 20-дюймові покришки на фронті, а 21-дюймові в тилу – це нововведення для Porsche 911 серії. Завдяки великим шинам динаміка водіння помітно покращилася. У порівнянні з GT3 пляма контакту збільшилася на 20% на шинах передньої осі, а для покришок задньої осі площа контакту зросла на 18%.

Модель Pilot Sport Cup 2 – трекові шини останнього покоління вiд Michelin, розроблені спеціально для суперкарів і сертифіковані для використання на дорогах загального користування. Прихильність німецького автовиробника до продукції французьких шин підтверджується і кількістю омологації для базової комплектації останніх моделей Porsche: 918 Spyder, 911 GT3 і GT4 Кайман.

Для зимових умов експлуатації компанія «Порше» вибрала знову-таки покришки Michelin, модель Pilot Alpin 4. Таким чином французьський виробник залишається єдиним і ексклюзивним постачальником автогуми для надпотужного Porsche 911 GT3 RS.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *