Відбулася світова прем’єра «усюдихідних» шин Yokohama Geolandar X-MT

Шини Yokohama Geolandar X-MT
Шини Yokohama Geolandar X-MT

Компанія Yokohama продовжує розширювати свій асортимент грязьової автогуми. Так, до раніше представленої моделі Yokohama Geolandar M/T G003 тепер приєдналися шини Yokohama Geolandar X-MT, які покликані стати справжньою знахідкою для автолюбителів-фрірайдерів.

Прем’єрний показ «всюдихідної» новинки для повного бездоріжжя відбувся в рамках спеціалізованої виставки Off-Road Expo 2017, яка пройшла у вересні в Помоне (США), а її глобальна прем’єра відбулася 25 жовтня на 45-му за рахунком Токійськиму автосалоні.

У порівнянні з вже згаданою моделлю Geolandar M/T G003 шини Geolandar X-MT відрізняються більш агресивним дизайном і можливістю застосування в тривалих експедиціях по суворому бездоріжжю,говорить технічний фахівець Агуми. Крім того,  новинка відрізняється і посадочними розмірами. Якщо у Yokohama Geolandar M/T G003 вони обмежуються двадцятим диаметром (R20), то Yokohama Geolandar X-MT – це просто величезні шини, типорозмірний ряд яких тільки починається з R35.

Geolandar X-MT – це екстремальна грязьова шина, звідси і назва. Великі рознесені блоки протектора і виступаючі елементи на бокових стінках різної висоти мають різко окреслену неправильну форму, що дуже нагадує камені, серед яких дана модель буде просто як риба в воді.

Численні ламелі, що прорізають шашки протектора в різних напрямках, будуть добре працювати у вологих умовах. Загалом здається, що зубчастий протектор Yokohama Geolandar X-MT готовий «кусати» будь-який ландшафт.

У продажу новинка для екстремального офф-роуда з’явиться на початку 2018 року на ринках Північної Америки, проте з часом вона буде доступна і в інших країнах, а її асортиментну пропозицію буде розширено.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *