Toyo Observe GSi-6 HP

Шини Toyo Observe GSi-6 HP
Фото і опис

Toyo Observe GSi-6 HP – фрикційні шини класу High Performance, розроблені для використання власниками легкових автомобілів, спортивних купе і позашляховиків в найскладніших зимових умовах. Новинка 2018 року, що позиціонується японською шинною компанією, як ідеальний вибір для канадських зим.

Значні поліпшення продуктивності моделі Toyo Observe GSi-6 HP (Тойо Обсерв Джі-Ем-Ай 6 Ейч-Пі) в порівнянні з попередницею Toyo Observe Garit KX були досягнуті за рахунок використання передових технологій. Шини шостого покоління краще працюють на снігу і льоду, а також істотно підвищують стабільність управління на холодних мокрих дорогах.

Отриманий за допомогою технології комп’ютерного симулювання T-Mode спрямований малюнок протектора Observe GSi-6 HP характеризується ступінчастим розташуванням блоків, яке максимізує тягу і управління, а також покращує комфорт при русі, зменшуючи дорожній шум.

Безперервне центральне ребро додає стійкість під час прямолінійного руху по шосе і при зміні смуг руху. Його унікальна зазублена конструкція покращує прохідність по глибокому снігу і зчеплення з сльотою.

Пов’язані один з одним здвоєні блоки центральної частини протектора підвищують стійкість Toyo Observe GSi-6 HP на високій швидкості, каже технічний фахівець Агуми, в той час як їх ріжучі крайки сприяють поліпшенню зчеплення цієї нешипованної зимової шини із засніженими і сльотавими дорогами.

Широкі плечові блоки відповідають за гарне бічне зчеплення в поворотах і посилення тяги на глибокому снігу. Покращують маневреність розташовані вздовж напрямку руху прорізи в плечових блоках.

Тривимірні ламелі підвищують крайковий ефект, а також попереджають деформацію блоків протектора при розгоні, гальмуванні і в поворотах, що підвищує продуктивність Toyo Observe GSi-6 HP на зимових покриттях і знижує ризик нерівномірного зносу.

Унікальні спіральні 360-градусні прорізи призначені для посилення тяги при розгоні, підвищення бокової стійкості при здійсненні маневрів і скорочення довжини гальмівного шляху.

Кільцеві і конічні канавки Toyo GSi 6 HP ефективно евакуюють воду і талий сніг з плями контакту, тим самим зменшуючи ризик аквапланування і слашпленінгу. Снігові кігті в канавках протектора підсилюють тягу Observe GSi-6 HP в глибокому снігу і сльоті.

Підвищений вміст силіки в складі гумової суміші, отриманий внаслідок використання технології Nano Balance, поряд з новим високоміцним полімером сприяє збереженню еластичності шини при низьких температурах, а також підвищенню стійкості в мокрих умовах.

Технологія Microbit, яка передбачає застосування подрібненої шкаралупи волоських горіхів в складі гумової суміші, додатково поліпшує зчеплення з будь-якою слизькою поверхнею.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *