Goodyear UltraGrip 600

Шини Goodyear UltraGrip 600
Фото і опис

Goodyear UltraGrip 600 – зимові шиповані шини для легкових автомобілів, які увібрали в себе технології найбільш успішних моделей бренду: 3D-BIS, V-TRED і т.д. Призначені вони для інтенсивного використання в дуже суворих умовах. Новинка зимового сезону 2018/2019.

При досить демократичнії ціні шини Goodyear UltraGrip 600 (Гудієр Ультра Гріп 600) гарантують високу ступінь безпеки на зимових дорогах. Вони забезпечують відмінне зчеплення, ефективне прискорення і короткий гальмівний шлях, що обумовлено особливостями дизайну і складом стійкої до низьких температур гумової суміші, що підсилює надійність контакту шини з мокрою поверхнею.

По всьому малюнку протектора Goodyear Ultra Grip 600 розташовані глибокі канавки спеціального дизайну. Вони збільшують швидкість відводу води і талого снігу із зони контакту, завдяки чому істотно знижується ризик аквапланування на невеликій швидкості. В результаті чого ці шини готові убезпечити пересування навіть при найбільш непередбачуванії погоді.

Глибокі канавки Good Year UltraGrip 600
Глибокі канавки Good Year UltraGrip 600

Завдяки унікальному дизайну глибоких канавок гострі кромки блоків центральної частини протектора спрямовані в різні боки, каже технічний фахівець Агуми. Таке технічне рішення забезпечує додаткове зчеплення Goodyear UltraGrip 600 з зимовою дорогою, покращує керованість і підвищує ефективність гальмування на снігу і льоду.

Різноспрямовані кромки
Різноспрямовані кромки

В результаті тертя снігу о сніг зчеплення шини збільшується, тому канавки плечових зон орієнтовані на захоплення і утримання снігу. Відкриті плечові зони (3) сприяють підвищенню опірності Goodyear UG 600 слешпланінгу під час руху при температурі повітря близько 0°С за Цельсієм.

Снігові пастки
Снігові пастки

Пилкоподібний дизайн плечових зон (2) підвищує прохідність UltraGrip 600 по глибокому снігу. Тривимірні ламелі (1) забезпечують високі показники шини на слизькому льоду. Їх дію підсилюють шипи протиковзання.

Фірмова система посадки «сталевих зубів» забезпечує оптимальну висоту виступу шипів і надійно утримує їх в посадочних гніздах, що в свою чергу тягне за собою впевнену поведінку шини на утрамбованому снігу і при ожеледі.

У модельному ряду Goodyear UltraGrip 600 замінять шини Goodyear UltraGrip 500, які через підвищений попит протрималася в продажу більше десяти років.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *