У 2018 році компанія Bridgestone випустить третє покоління універсальних шин Dueler A/T Revo

Шини Bridgestone Dueler A/T Revo 3
Шини Bridgestone Dueler A/T Revo 3

Компанія Bridgestone готується до старту продажів нових вседорожніх шин Bridgestone Dueler A/T Revo 3, які на думку виробника є кращими у своєму класі. Наскільки обгрунтовані заяви шиноробів покаже час, проте вже зараз достеменно відомо, що в порівнянні з попередньою моделлю Bridgestone Dueler A/T Revo 2 новинка 2018 року має поліпшені зчіпні властивості на дорогах з твердим покриттям і легкому бездоріжжі, а також збільшену на 20% ходимістью (гарантійний пробіг 96000 км).

А якщо порівнювати її асортиментну пропозицію з типорозмірним рядом прямого конкурента Michelin LTX A/T2, то перевага однозначно на стороні Revo 3 – охоплення ринку у моделі на 23% більше (79% проти 56%).

Шини Bridgestone Dueler A/T Revo 3 були створені для власників позашляховиків, кросоверів і легковантажних пікапів з активним способом життя, які не стануть на догоду підвищеній прохідності на пересіченій місцевості миритися з відсутністю їздового комфорту.

Надійність зчіпних властивостей Dueler A/T Revo 3 в будь-який час року обумовлена ​​складом гумової суміші і агресивним дизайном протектора, в якому були використані різні інноваційні рішення, говорить технічний фахівець Агуми. Так, наприклад, технологія Traction Claw покликана збільшувати тягове зусилля покришки, а розташовані в шаховому порядку плечові грунтозацепи підвищувати стабільність управління шини на неоднорідних пухких поверхнях.

Наявні в плечових шашках ступінчасті пази підсилюють зчеплення моделі зі снігом, в той час як 3D-ламелі покращують керованість не тільки на засніжених ділянках шляху, а й на бездоріжжі.

Швидке видалення талого снігу і води із зони контакту Bridgestone Dueler AT Revo 3 з дорогою, а також висока стійкість шини до аквапланування обумовлені відкритим дизайном плечових секцій, який забезпечує найбільш ефективну роботу дренажної системи.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *