Шини Bridgestone Blizzak LM001 Evo вже готові потіснити Blizzak LM001

Шини Bridgestone Blizzak LM001 Evo
Шини Bridgestone Blizzak LM001 Evo

Компанія Bridgestone розширює діапазон своїх зимових покришок. На зміну фрикційной моделі Bridgestone Blizzak LM001 приходять шини Bridgestone Blizzak LM001 Evo, що відрізняються від попередниці більшою комфортністю ходу, безпекою на снігу, а також оптимізованою витратою палива.

Як зазначає японський виробник, новинка зимового сезону 2017/2018 призначена для використання в будь-яких погодних умовах зимового періоду і доступна в дев’яти розмірах з посадочними діаметрами від 15 до 17 дюймів для компактних автомобілів і середньорозмірних легкових транспортних засобів.

За європейською системою маркування автошин модель Bridgestone Blizzak LM001 Evo у всіх размерностях отримала клас «B» за зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею, говорить технічний фахівець Агуми, і в більшості типорозмірів клас «C» за паливну економічність.

Безпека в будь-яких погодних умовах є головною турботою більшості автомобілістів, особливо в зимовий період, оскільки зима може бути дощовою, холодною, сухою, а також з великою кількістю снігопадів і частими обмерзаннями доріг. Компанія Bridgestone гарантує, що з «еволюційними» шинами Blizzak водії будуть добре підготовлені до таких ситуацій.

Тести шин Bridgestone Blizzak LM001 Evo розміру 195/65 R15 91T, які в березні 2017 року були проведені експертною організацією TUV SUD (звіт випробувань №713101415), показали, що середні показники ефективності гальмування і акустичний комфорт новинки хай і трохи, але перевищують середні результати всіх суперниць – на 3% і 4% відповідно.

Для порівняння німецькі тестери використовували останні на даний зимові моделі європейського типу, які випускаються преміальними брендами: Pirelli Cinturato Winter K1, Nokian WR D4, Michelin Alpin 5, Goodyear UltraGrip 9 і Continental WinterContact TS860.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *