«Росава» випустила всесезонні шини медіум-класу Premiorri Vimero-SUV

Vimero-SUV - новинка 2018 року бренду Premiorri
Vimero-SUV – новинка 2018 року бренду Premiorri

Білоцерківський завод «Росава» почав випуск моделі Premiorri Vimero-SUV, орієнтованої на експлуатацію водіями сучасних міських позашляховиків. Ця новинка медіум-класу доповнить всесезонну лінійку бренду, в яку до цього моменту входили шини для комерційного автотранспорту і легкових автомобілів – Premiorri Vimero-Van та Premiorri Vimero відповідно.

При створенні моделі Vimero-SUV розробники орієнтувалися не тільки на особливості експлуатації шин для транспортних засобів з високим дорожнім просвітом, а й на підвищення комфорту їзди, а також стабільність зчіпних властивостей гуми в різних погодних умовах.

Для всесезонних шин Premiorri Vimero-SUV було вирішено використовувати асиметричний дизайн протектора, ребра жорсткості в центральній частині якого мають різну конструкцію, зазначає технічний фахівець Агуми. Це дозволило прискорити відведення води із зони контакту при їзді по мокрому асфальту, підвищити надійність зчеплення і зменшити рівень внутрішнього шуму.

Великі вигнуті шашки плечових зон Premiorri Vimero-SUV призначені для підвищення маневреності шини та попередження нерівномірного зносу.

Виробник заявляє, що асортиментний ряд нової всесезонной SUV-моделі буде представлений десятьма типорозмірами для колісних дисків від 15 до 18 дюймів. Однак спочатку доступність шин Vimero-SUV буде обмежена одним розміром – 215/70 R16.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *