Doublestar запускає «безпечні шини» Crossleader

Китайська компанія Doublestar Tire Co. Ltd. запускає в серію перше покоління «безпечних шин», з приводу чого була проведена помпезна церемонія. Нова гумова продукція буде випускатися під торговою маркою Crossleader, а її відмітними характеристиками стануть посилені арамідними волокнами боковини та використання «безпрокольної» технології.

Поки що новий бренд представлений чотирма моделями, серед яких грязьові Crossleader WildTiger T01, зимові Crossleader WinterKing DW02 для потужних спортивних автомобілів і кросоверів, шини класу All Terrain Crossleader WildWolf W01 для автомобілів з повним приводом, а також Crossleader LandRider DS01 для міських позашляховиків.

Виробник повідомив, що шини Crossleader перебували в розробці два роки. Для підвищення їх стійкості до ударів в гумової суміші бічних стінок передбачено використання високоміцних волокон араміду, що застосовується у військово-промисловій і авіаційної індустрії. Крім того, в нових шинах інженери знайшли застосування спеціальній нанотехнології, яка дозволяє затягувати невеликі проколи.

У Doublestar стверджують, що посилені бічні стінки на 50% підвищують стійкість автогуми до проколів. Унікальний щитоподібний дизайн боковин трохи збільшує їх товщину, в результаті чого попереджаються деформації сталевого корду, а ймовірність проколів шин знижується на 80%.

На даний момент асортимент безпечних шин Crossleader першого покоління представлений тільки легковими і SUV-моделями, але незабаром його буде розширено за рахунок типорозмірів, призначених для вантажної техніки і автобусів. Нові шини виробляються на високотехнологічному заводі Doublestar в Циндао (Китай).

Чи планується вихід «безпечних шин» Crossleader на зарубіжні ринки поки що невідомо.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *