Бренд Rotalla запускає шини новітньої лінійки Setula E-Pace

Китайський виробник Enjoy Tyre розширює асортимент легкових шин вельми популярного в Європі бренду Rotalla. Нова лінійка під назвою Setula E-Pace буде представлена ​​всього двома моделями RH01 і RH02.

rotalla-setula-e-pace

Асортиментний ряд Rotalla Setula E-Pace RH01 представлений 36 типорозмірами з посадковими діаметрами від 14 до 16 дюймів і індексами швидкості H і V, в той час як шини Rotalla Setula E-Pace RH02 з індексами швидкості T, H і V налічують 62 типорозміра для 12 -16 дюймових колісних дисків. Обидві моделі доступні в серіях 70, 65, 60, 55 і 50.

Шини Rotalla Setula E-Pace RH01 і Setula E-Pace RH02 мають асиметричний дизайн протектора з чотирма основними дренажними канавками, які значно прискорюють евакуацію води з плями контакту і забезпечують ефективне гальмування. Схема розташування шашок протектора дозволяє мінімізувати шум, а оптимізована форма плечових блоків забезпечує впевнене зчеплення при проходженні поворотів і повний контроль при маневруванні. Посилені боковини гарантують гарну стійкість шин в умовах пересування на високій швидкості, а похилі і поперечні канавки розбивають водяну плівку і запобігають акваплануванню.

Крім моделей E-Pace, компанія Enjoy Tyre представила і шини Rotalla Setula S-Pace RU01. Цей новий UHP-продукт серій 55, 50, 45, 40, 35 і 30 представлений 66 размерностями з індексами швидкості V, W та Y і посадковими діаметрами від 15 до 20 дюймів.

Малюнок протектора Setula S- Pace RU01 має чотири поздовжні канавки, які миттєво відводять воду з контактної плями, чим забезпечують стабільність водіння у вологих умовах. Жорсткі плечові блоки обіцяють точне проходження поворотів, а різний дизайн зовнішньої  і внутрішньої сторони протектора покращує гальмівні характеристики моделі.

У другому кварталі 2016 року в продажу з’являться і всесезонні шини для міських позашляховиків Rotalla Setula SUV H/Т.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *