Британський Avon запускає дві нові моделі – ZX7 і ZV7

Шинний бренд Avon, який належить американській компанії Cooper Tire & Rubber, представив пару нових продуктів, призначених для використання на транспортних засобах класу SUV і легкових автомобілях. Одна з нових моделей є прямою спадкоємицею «восьмирічки» Avon ZV5.

Avon ZV7, Avon ZX7
Шини Avon ZV7 та Avon ZX7

Avon ZX7 – перші SUV-шини ультрависокої продуктивності в портфоліо компанії з Мелкшама, призначені для середніх і великих позашляховиків. Асиметричний малюнок протектора для цієї моделі обраний не випадково. Він забезпечує високі зчіпні властивості шин Avon ZX7 на сухому і мокрому асфальті, легку і стабільну керованість, а також швидкі і точні реакції на повороти рульового колеса.

У масове виробництво шини Avon ZX7 вже запущені, при цьому виробник повідомляє, що за зчеплення з мокрою дорогою вони мають рейтинг «A» відповідно до європейської системи маркування шин.

«Мокрий» рейтинг «A» на етикетці також можна буде спостерігати і у нових легкових UHP-шин Avon ZV7, які позиціонуються британським виробником як еволюційний розвиток моделі Avon ZV5.

В Avon Tyres заявляють, що в гумовій суміші нової легкової моделі використовували унікальні полімери і передові методи змішування, в результаті чого шини Avon ZV7 забезпечують відмінне зчеплення на мокрій і сухій поверхні, а також характеризуються низьким опором коченню, що гарантує велику економію палива.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *