Royal Black просуває в маси шини сегментів PCR і SUV

Китайський приватний бренд Royal Black, більше знайомий автовласникам Європи як постачальник відносно недорогої вантажної автогуми, поступово починає нарощувати свою присутність в сегменті PCR- і SUV-шин.

Він бере активну участь в різноманітних міжнародних виставках, таких як Automechanika, Autopromotec, Tyrexpo і Reifen, де знайомить відвідувачів з новинками виробництва Royal Black: Royal A/T і Royal M/T, Royal Commercial і Royal Passenger, Royal Performance і Royal Sport, а також зимовими моделями Royal Snow і Royal Winter.

Шини Royal Black

Royal Black Royal A/T – шини, призначені для експлуатації на автомобілях класу SUV та легковантажних транспортних засобах. Оптимізоване розташування блоків протектора є основною рушійною силою моделі на різних дорожніх поверхнях. Широкі дренажні канавки гарантують швидку евакуацію води із зони контакту.

Спеціальна форма ламелей і підвищена жорсткість блоків протектора обіцяють хорошу маневреність і гострі реакції на дії водія. Гумова суміш попереджає швидкий знос протектора, поліпшує зчеплення з мокрою дорогою і інші експлуатаційні характеристики.

Royal Black Royal M/T – грязьові шини з великими агресивними грунтозацепами в плечовій зоні, призначені для інтенсивної експлуатації на легковантажних пікапах. Великі посилені блоки підвищують стійкість моделі до ударів і порізів, забезпечуючи також гарний захист від інших позашляхових небезпек.

Royal Black Royal Commercial – легковантажні всесезонні шини з агресивним дорожним дизайном, створені для приборкання бруду і снігу. Глибокі канавки швидко відводять воду, що накопичується в зоні контакту. Це покращує керованість та гальмування на вологих поверхнях. Посилені боковини покришок підвищують їх довговічність і термін служби.

Royal Black Royal Passenger – легкові шини з малюнком протектора, спеціально розробленим для м’якої їзди з високим акустичним комфортом. Чотирьохканальна дренажна система покращує можливості розсіювання води і запобігає акваплануванню. Модель при повсякденному використанні забезпечує комфортне, впевнене пересування по шосе.

Royal Black Royal Performance – асиметричні шини з унікальним дизайном, дозволяючим досягти найнижчого рівня шуму, які створені для експлуатації на легкових автомобілях. Зовнішня частина протектора за рахунок добре збалансованої жорсткості забезпечує рівномірний розподіл тиску в зоні контакту, тим самим забезпечуючи відмінну керованість на сухій поверхні.

Вигнуті канавки на внутрішній стороні протектора прискорюють відтік води з зони контакту до латеральних канавок, таким чином покращуючи стабільність і безпеку на мокрій дорозі на високих швидкостях. Центральні елементи малюнка протектора призначені для підвищення стійкості шини до аквапланування.

Royal Black Royal Sport – високошвидкісні дорожні SUV-шини. Мультішагова схема розташування блоків протектора знижує рівень шуму і забезпечує плавну і комфортну їзду. Чотири широкі канавки прискорюють відведення води і ефективно попереджають аквапланування. Малюнок центрального ребра забезпечує чудову передачу бічних зусиль, а насічки на центральних ребрах жорсткості забезпечують їздовий комфорт.

Royal Black Royal Snow – зимові автошини з нешипованим спрямованим протектором, які китайський виробник створив для експлуатації на легкових і малотоннажних комерційних автомобілях. Шумоподавляючий дизайн моделі перешкоджає проникненню звукових хвиль в салон транспортного засобу, тим самим забезпечуючи тиху і комфортну їзду.

Royal Black Royal Winter – асиметричні фрикційні зимові покришки для широкого спектра легкових автомобілів. Пориста гумова суміш моделі з діоксидом кремнію (силікою) і спеціальні елементи на поверхні блоків протектора, які виконують роль мікро-насосів, покликані поглинати вологу на обледенілій поверхні. Завдяки їм усувається фактор ковзання і поліпшується зчеплення з зимовими поверхнями.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *