Компанія Cooper виведе на ринок нові літні шини CS7

Новинка літнього сезону 2018 року Cooper CS7
Новинка літнього сезону 2018 року Cooper CS7

Європейський підрозділ компанії Cooper Tire розробив нові преміальні шини Cooper CS7, призначені для експлуатації в літніх умовах на транспортних засобах малого і середнього класів.

Новинка літнього сезону 2018 року Cooper CS7 є заміною популярних шин для легкових автомобілів Cooper CS2, в порівнянні з якими відрізняється підвищеним акустичним і механічним комфортом, а також більш низьким опором коченню, що обумовлено застосуванням ряду інноваційних рішень.

Так, поліпшену економію палива шини Cooper CS7 забезпечують завдяки оптимізованому малюнку протектора, який рівномірно розподіляє навантаження, тим самим знижуючи опір коченню, і сприяє рівномірному зносу, продовжуючи таким чином термін експлуатації автогуми.

Спеціальні шумоподглинаючі опуклості в канавках протектора шини зменшують шум, що генерується проходженням потоку повітря, зазначає технічний фахівець Агуми. Їх використання зробило CS7 найтихішою моделлю в асортименті Cooper Tire Europe, шум якої не перевищує 68 дБ, що по стандартам європейської системи маркування шин відповідає одному поділу.

Високодисперсна силіка в складі гумової суміші Cooper CS7 забезпечує підвищену тягу, а також ефективне гальмування в мокрих умовах, а також покращує бічне зчеплення і рульове управління.

За надійність зчіпних властивостей на мокрому асфальті модель має рейтинг «В», а це означає, що при гальмуванні зі швидкості 80 км/г довжина її гальмівного шляху буде на шість метрів (або півтори довжини автомобіля) менше, ніж у продукції з рейтингом «Е ».

Доступність шин Cooper CS7 буде обмежена 30 типорозмірами з індексами швидкості T і H для 14-16-дюймових колісних дисків.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *