Kleber Quadraxer 2 – всесезонна впевненість на європейських дорогах

З першого травня в продажу на вторинному європейському ринку можна буде зустріти нові всесезонні шини Kleber Quadraxer 2, які не тільки дозволяють автомобілістам впевнено їздити в будь-яку пору року, але і позбавляють від витрат і клопоту, пов’язаних із сезонною заміною шин.

Шини Kleber Quadraxer 2

Друге покоління всесезонних шин Quadraxer при доступній всім вартості пропонує надійні експлуатаційні характеристики. Шини Kleber Quadraxer 2 забезпечують:

  • високу безпеку на мокрій дорозі, про що свідчить рейтинг «B» за європейською системою маркування шин. До речi, це одна з небагатьох всесезонних моделей, які домоглися такої високої оцінки у вологих умовах;
  • високий ступінь безпеки на сухих дорогах. У порівнянні з попередницею гальмівний шлях Kleber Quadraxer 2 коротше на 3,5 м;
  • високу безпеку на снігу, про що свідчить маркування 3PMSF і логотип «M+S»;
  • тривалішу ходимість в порівнянні з прямими конкурентами.

З дев’ятьма додатковими розмірами в порівнянні з попереднім поколінням діапазон Kleber Quadraxer 2 доступний для оснащення більшої кількості транспортних засобів.

Kleber – це бренд, який високо цінується французькими виробниками автомобілів Citroen і Peugeot, на постійній основі використовують шини Kleber для оснащення своїх моделей в якості базової комплектації.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *