Landsail 4-Seasons i Landsail 4-Seasons Van – бюджетнi шини для цілорічної експлуатації

З огляду на незмінно зростаючі обсяги продажів всесезонних шин в європейських країнах, китайська Sentury Tire вирішила розширити асортиментну пропозицію свого приватного бренду Landsail.

Шини Landsail 4-Seasons Van

Сімейство китайських шин, призначених для цілорічної експлуатації, представлено двома бюджетними моделями: легковою Landsail 4-Seasons і легковантажною Landsail 4-Seasons Van. В цілому з травня 2016 року в продажу будуть доступні 28 розмірів цієї всепогодної лінійки. Легкові всесезонки – починаючи від 175/70 R14 і до 225/45 R17. Легковантажні – в діапазоні від 195/70 R15C до 235/65 R16C.

Шини Landsail 4-Seasons і Landsail 4-Seasons Van були розроблені, щоб забезпечити більш високий рівень контролю та тяги як влітку, так і взимку, під час дощу, на снігу і на зледенілих поверхнях. Інші особливості моделей – ефективний дренаж води і бруду з зони контакту, і достатня жорсткість для забезпечення швидких реакцій на рульове керування. Дизайн протектора обох моделей також забезпечує зниження шуму, щоб дозволити комфортну подорож.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *