Goodyear запускає друге покоління шин Assurance TripleMax

Goodyear Asia Pacific, азіатсько-тихоокеанське відділення компанії Goodyear, запускає нові літні шини Assurance TripleMax 2, орієнтовані на регіональний ринок. Вихід легкової новинки медіум-сегмента приурочений до 120-річного ювілею Goodyear з моменту заснування в 1898 році і його 50-річній присутності в Таїланді.

Після успіху шин Goodyear Assurance TripleMax, що випускаються з 2013 року, які зуміли завоювати довіру не тільки кінцевих споживачів, але і провідних виробників автомобілів, на ринок виходить друге покоління моделі, покликане зміцнити позиції Goodyear в регіоні і задовольнити зростаючий попит на інноваційні довговічні шини, що забезпечують максимальну безпеку в специфічних літніх погодних умовах.

Шини Goodyear Assurance TripleMax 2 підвищують безпеку пересування і забезпечують довговічну комфортну їзду, що є головною впізнаваною рисою всіх шин бренду. Крім того, каже технічний фахівець Агуми, це перша модель виробника, у якій використовується новітня технологія HydroTred, що максимізує зчеплення в мокрих умовах.

Дизайн новинки 2018 року Goodyear Assurance Triple Max 2

Завдяки новому дизайну протектора і вдосконаленій гумовій суміші шини Assurance Triple Max 2 можуть позиціонуватися як безпечний і збалансований продукт, ключовою особливістю якого є відмінна стійкість і ефективне гальмування на мокрій дорозі. Також вони характеризуються маневреністю, комфортністю ходу і тривалістю терміну експлуатації, яка зумовлена рівномірним розподілом навантаження в плямі контакту і рівномірним зносом.

Випускатися модель Goodyear Assurance TripleMax 2 буде в 28 типорозмірах (185/65 R14 86H – 225/55 R17 97V), від яких буде залежати кількість ребер жорсткості шини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *