Kenda з шинами Kenetica 4S збирається на виставку The Tire Cologne

На головній шинній події травня – виставці The Tire Cologne (29 травня – 1 червня 2018 року) тайванський виробник шин Kenda представить новий рекламний слоган, розширений асортимент продукції і свою першу всесезонну шину.

З новим слоганом «Designed to Perform» компанія хоче зосередитися на якості та різноманітності продуктів, розроблених спеціально для європейського ринку, говорить технічний фахівець Агуми, яка в цьому році поповниться абсолютно новим типом продукту – всесезоними шинами Kenda Kenetica 4S.

При цьому виробник заявляє, що в 2019 році з’явиться ще одна модель для цілорічної експлуатації, призначена для установки на автомобілі з високим центром тяжіння.

Kenda Kenetica 4S - перша всесезонка компанії Kenda
Kenda Kenetica 4S – перша всесезонка компанії Kenda

У виставковому павільйоні Kenda крім нової всесезонки будуть представлені вже доступні у продажу шини Kenda Emera A1 KR41 та Kenda Wintergen 2 KR501. Їх типорозмірний ряд за рік збільшився на кілька розмірів.

Для нинішнього флагмана Kenda Emera A1 протягом другого півріччя 2018 року будуть подані ще 19 розмірів з посадковими діаметрами від 16 до 19 дюймів, завдяки чому в цілому буде доступно 50 розмірностей моделі.

Очікується, що зимові легкові шини Kenda Wintergen 2 в сезоні 2018/2019 будуть доступні в 23 нових типорозмірах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *