Bridgestone їде на Paris Motor Show 2016

Найбільша в світі шинна компанія зі своїми інноваційними розробками повертається в Париж на виставку Paris Motor Show 2016, яка пройде з 1 по 16 жовтня. На демонстраційному стенді Bridgestone буде представлена продукція брендів Bridgestone і Firestone для ринку Європи, включаючи три новинки: Bridgestone Dueler A/T 001, Firestone Roadhawk і Firestone Vanhawk 2.

bridgestone-paris-motor-show-2016

Нові шини Bridgestone на стенді

Роль зірки шоу буде відведена новим зимовим шинам Bridgestone DriveGuard Winter, які дозволяють зберігати контроль над дорожньою ситуацією після проколу і безпечно продовжувати рух зі швидкістю до 80 км/год (технологія, часто звана Run-Flat). Вони призначені для автомобілів, що мають систему контролю тиску в автошинах (TPMS).

Дебютує в рамках Паризького автошоу модель Bridgestone Dueler A/T 001, яка позиціонується виробником як всюдихідна, всесезонна шина, що забезпечує відмінну тягу на бездоріжжі і високий рівень комфорту на асфальті.

Крім того, компанія Bridgestone має намір продемонструвати свою технологію CAIS (Contact Area Information Sensing), яка «імплементувана» в зимові шини Bridgestone Blizzak LM001. Ця технологія створена для інформування водіїв про умови дорожнього покриття. CAIS показує як Bridgestone сприяє технологічному розвитку не тільки шин, але і всієї системи безпеки дорожнього руху.

Важко пропустити буде і новий Aston Martin DB11, укомплектований двадцатидюймовими спортивними шинами Bridgestone Potenza S007. Зовсім недавно компанія Bridgestone стала ексклюзивним постачальником шин для DB11.

Перспективні новачки від Firestone

По-перше, Париж привітає нові шини Firestone Roadhawk, що характеризуються високою зносостійкістю, тривалістю терміну експлуатації та безпекою на мокрій дорозі. Модель за зчеплення з мокрою дорогою згідно з правилами ЄС відноситься до класу «А».

По-друге, своєї першої появи на публіці очікують шини Firestone Vanhawk 2, призначені для комерційного транспорту. У порівнянні з покришками першого покоління вони відрізняються підвищеною витривалістю і міцністю, а також поліпшеними зчіпними властивостями на мокрому покритті і більш низьким опором коченню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *