Continental EcoContact 6

Шини Continental EcoContact 6
Фото і опис

Continental EcoContact 6 – літні шини, розроблені для легкових автомобілів різних класів. Ця модель 2019 року покликана оптимізувати витрату палива транспортним засобом, підвищувати точність керування і скорочувати гальмівний шлях на сухій і мокрій поверхні.

У модельному ряду німецького бренду Continental шини EcoContact 6 (Континентал Еко Контакт 6) замінять покришки ContiEcoContact 5, в порівнянні з якими вони отримали ряд істотних поліпшень. Так, виробник заявляє про 20% підвищення терміну служби і 15% зниження опору коченню, а також про підвищеної точності керування і ефективності гальмування в сухих і мокрих дорожніх умовах.

Такий «апгрейд» призвів до того, що до моменту першої згадки в пресі (жовтень 2018 року) модель EcoContact 6 вже була схвалена 12 автовиробниками для заводської комплектації їх субкомпактних і середньорозмірних моделей.

Шини EcoContact шостого покоління отримали вдосконалену гумову суміш з більш збалансованим розподілом хімічних компонентів, що призвело до збільшення міцності зчеплення полімерів в суміші і стало причиною більш низької деформації шини під час руху. Це в свою чергу зумовило значне зниження опору коченню, яке відіграє не останню роль в зниженні споживання палива транспортним засобом.

Адаптивна гумова суміш

Крім того, до складу гумової суміші були ввели інноваційні добавки, які допомагають плямі контакту шини краще адаптуватися до нерівностей дорожньої поверхні. Це забезпечує більш ефективну передачу гальмівного зусилля, а також підвищує надійність контакту Continental Eco Contact 6 з дорогою, що призводить до меншої кількості обертань колеса і позитивно позначається на терміні єксплуатації шини.

Ці два нововведення для гумової суміші моделі об’єднані в технологію під назвою GreenChilli 2.0.

Малюнок протектора шин Континенталь Еко Контакт 6 крупним планом

Залежно від типорозміру шини ContiEcoContact 6 мають малюнок протектора з трьома, чотирма або п’ятьма ребрами, зазначає технічний фахівець Агуми. Завдяки цьому індивідуальному рішенню, шини можуть забезпечувати хороше зчеплення і точність кекрування в будь-яких погодних умовах літнього періоду аж до фізичних меж.

Оптимізоване зчеплення і стабільність керування

Оптимізований дизайн протектора моделі Conti Eco Contact 6 знижує ризик аквапланування і стабілізує керування при русі під дощем. Латеральні водоевакуаційні канавки, прискорюючи розсіювання води так само, як і ламелі зі скошеними краями, забезпечують більш ефективний дренаж зони контакту і покращують зчеплення з мокрою поверхнею.

Збільшений пробіг

Щоб підвищити безпеку пересування на сухому асфальті розробники Continental EcoContact 6 звернулися до досвіду компанії в створенні спортивних шин. Отримана асиметрична геометрія протектора з закругленими кутами додає стійкість окремих елементів протектора в поворотах, гарантуючи таким чином більш точне кекрування і більше зчеплення.

Максимальна паливна економічність

Літні шини Continental EcoContact 6 – це високотехнологічний продукт, розроблений для задоволення суворих вимог з точки зору безпеки, точності управління, високого пробігу і низької витрати палива.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *