Bridgestone «запускає в обіг» нові вантажні шини Nordic-Drive 001

Найбільший в світі виробник шин, компанія Bridgestone, виводить на ринок Європи нові вантажні шини класу преміум Bridgestone Nordic-Drive 001, створені на основі інноваційних технологій розробки для експлуатації в суворих зимових умовах.

Вантажні шини Bridgestone Nordic-Drive 001
Вантажні шини Bridgestone Nordic-Drive 001

Завдяки поєднанню блочного дизайну і гумової суміші протектора Multicell, що вже добре себе зарекомендувала, модель забезпечує виняткові зчеплення, тягу і гальмування на снігу і льоду, при цьому відрізняється тривалістю терміну експлуатації і можливістю використання як на мощених, так і на гравійних дорогах.

Покращена протиковзальна блочна конструкція вантажної новинки створює в три рази більше робочих кромок на кожному блоці, що забезпечує краще в порівнянні з попередньою моделлю Bridgestone W970 зчеплення і чудову тягу на мокрих і заморожених поверхнях.

Зчеплення і тяга посилюються унікальною гумовою сумішшю протектора Multicell. Її пориста структура здатна вбирати воду в зоні контакту шини з льодом, таким чином підтримується щільний контакт з полотном дороги і поліпшується тягове зусилля.

Випробування, проведені за допомогою декількох автопарків Норвегії, показали, що нові вантажні автошини Bridgestone Nordic-Drive 001 забезпечують значно краще, ніж покришки попереднього покоління, зчеплення на снігу і льоду. При цьому вони демонструють підвищене тягове зусилля і більш коротку гальмівну дистанцію, що підвищує безпеку перевезень в суворих зимових умовах.

Крім того, Nordic-Drive 001 перевершує попередницю в ефективності витрати палива, тривалості терміну експлуатації і в питаннях необхідності відновлення протектора:

– нова вантажна розробка має на 15% нижчий опір коченню;

– нерівномірний знос мінімізується за рахунок опуклого дизайну шашок протектора;

– краща опірність нової моделі будь-яким можливим пошкодженям протектора знижує ймовірність подальшого збільшення вартості шини за рахунок виключення необхідності відновлення протектора.

Як і в випадку з новою продукцією компанії Bridgestone в інших сегментах, Nordic-Drive 001 відображає стратегію виробника щодо спрощення назв. Так, Nordic вказує на можливість застосування в важкий зимовий період, Drive визначає вісь використання (ведуча), а 001 визначає перше покоління нової вантажної преміум-лінійки.

В даний час шини Bridgestone Nordic-Drive 001 доступні в трьох розмірах: 315/70 R22.5, 295/80 R22.5 і 275/70 R22.5.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *