Хотіли нові всесезонні шини? Тримайте Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Схоже, що в самий найближчий час всесезонну модель 2008 року Goodyear Vector 4Seasons відправлять на пенсію. На зміну їй прийдуть шини другого покоління Goodyear Vector 4Seasons Gen-2.Goodyear Vector 4Seasons G2

При розробці Vector 4Seasons Gen-2 були враховані потреби європейських автовласникiв, які використовують один комплект шин протягом усього року, не звертаючи уваги на зміну сезонів. Нові шини повністю відповідають особливостям клімату в регіонах з м’якими зимовими умовами, там, де стовпчик термометра рідко буває нижче нульової позначки, але лід і сніг на дорогах зрідка зустрічаються.

На сухому дорожньому покритті шини другого покоління також значно перевершують показники моделі Vector 4Seasons. Це стало можливим завдяки численним тривимірним ламелям, якi сприяють збільшенню жорсткості структури протектора.

Як зазвичай, ще до появи нових моделей Goodyear на ринку, незалежні експерти «Тюф Зюд» проводять свої тести, на основі яких роблять висновки про здібності новинок. Так, порівнюючи всесезонну Goodyear Vector 4Seasons G2 з аналогами, дослідники зафіксували менший на 12% гальмівний шлях на снігу і на 13% коротшу гальмівну дистанцію на зледенілій поверхні. Зчеплення з дорогою у нової шини на 19% надійніше, ніж у конкуренток.

Автошини Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 будуть доступні і в «кроссовернiй» версії (Goodyear Vector 4Seasons SUV). У продаж модель надійде, швидше за все, не раніше наступного року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *