«Гібридні» шини Goodyear Vector 4Seasons готуються до старту продажів в Японії

В Японії з 1 серпня в продажу з’явилася нова всесезонна модель Goodyear Vector 4Seasons Hybrid. На відміну від традиційних шин Goodyear Vector 4Seasons, що випускаються в 23 розмірах, «гібридна» версія моделі доступна в 44 розмірах від 145/80 R13 до 225/40 R18, які можна встановлювати на автомобілі різних класів: від міні і компактів до містких седанів і мінівенів.

Шини Goodyear Vector 4Seasons Hybrid
Шини Goodyear Vector 4Seasons Hybrid

Презентація шин Goodyear Vector 4Seasons Hybrid пройшла 26 липня в Токіо.

Всесезонні шини забезпечують надійне зчеплення за будь-яких погодних умовах. Їх можна використовувати протягом усього року, як на літніх дорогах, так і на снігу. Перша в світі всесезонка Tiempo була випущена в 1977 році компанією Goodyear і з тих пір, ось вже майже 40 років, автовласники залишають за собою право використовувати один комплект гуми цілий рік.

hybrid

У моделі Vector 4Seasons Hybrid використовуються всі переваги звичайних шин Vector 4Seasons: гумова суміш з включенням силіки для забезпечення високої продуктивності і стабільної керованості в будь-який час року, V-спрямований дизайн для швидкого очищення зони контакту і 3D-ламелі для підвищення жорсткості блоків, поліпшення маневреності та стійкості.

snow-marks

Крім того, про хороше зчеплення «гібрида» зі снігом говорить маркування SNOW на боковинах шини, яке використовується виключно в Японії. Воно доповнює знайомі європейцям сніжинку на тлі гори (3PMSF) і «M+S».

snow-marks-1

Шини Goodyear Vector 4Seasons Hybrid будуть виготовлятися в Японії силами Sumitomo Rubber, в результаті чого відпаде необхідність завозити в країну висхідного сонця ці всесезонки з Європи. Hybrid в назві вказує на місце виробництва моделі. В іншому ж «гібрид» і традиційний Vector 4Seasons нічим не відрізняються один від одного.

Нагадаємо, що автолюбителі Європи з 2015 року знайомі з всесезонною моделлю Goodyear Vector 4Seasons Gen-2.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *