Goodyear більше не буде випускати шини для ESA+Tecar

Присутня на ринку ось вже 40 років літня і зимова продукція ESA+ Tecar з 2019 року буде вироблятися на потужностях іншої шинної компанії, – про це заявив Матіас Крумме (Mathias Krummen), керівник відділу зв’язків з громадськістю ESA – закупівельної організації швейцарської автомобільної індустрії, яка володіє приватним шинним брендом ESA+Tecar.

Протягом чотирьох десятків років, грунтуючись на регулярних тендерах, шини ESA-Tecar випускалися «одним з найбільш шанованих виробників в світі», назва якого нібито трималася в секреті, говорить технічний фахівець Агуми. Однак, мало для кого було секретом, що мова йде про компанію Goodyear, контрактні угоди з якою принесли в останні роки хороші дивіденди: шини ESA-Tecar Spirit 5 HP в літніх тестах 2017 і 2018 го року були удостоєні рекомендацій досвідчених випробувачів швейцарського автомобільного клубу TCS, а зимова модель ESA-Tecar Super Grip 9 в 2016 році змогла заробити вердикт «добре» від тест-пілотів ADAC.

Назва нової компанії, яка буде здійснювати контрактне виробництво шин ESA+ Tecar з початку 2019 року, відповідно до політики ESA тримається під грифом секретності.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *