Компанія Bridgestone виводить на ринок бюджетні шини Firestone Ice Cruiser 7

Firestone Ice Cruiser 7

У зимовому сезоні 2017/2018 компанія Bridgestone може похвалитися не тільки новими фрикційними шинами класу преміум – Bridgestone Blizzak LM001 Evo і Bridgestone Blizzak VRX2, а й бюджетною шипованою новинкою Firestone Ice Cruiser 7, яка є реінкарнацією моделі 2010 року Bridgestone Ice Cruiser 7000.

Торгова марка Firestone досить відома своєю продукцією для с/г і великогабаритної техніки, проте тільки в 2017 році на ринках країн СНД почала з’являтися її шинна продукція, призначена для експлуатації на легкових автомобілях. Піонерами стали літні покришки Firestone Touring FS100 і ось тепер до них приєдналися зимові автошини Firestone Ice Cruiser 7.

За заявами виробника бюджетна новинка бренду Firestone забезпечує безпечне пересування по обмерзлих і засніжених дорогах, має знижену вагу і в порівнянні з аналогами має кращі характеристики гальмування на зимових покриттях.

Дизайн Firestone IC7 містить безперервне центральне ребро, а також великі посилені блоки в центральній і плечових зонах протектора. Це наділяє модель високою міцністю і хорошою стійкістю, зазначає технічний фахівець Агуми. Армовані боковини забезпечують додатковий захист покришки від пошкоджень, що в цілому продовжує термін експлуатації.

Iипи протиковзання, що використовуються в Firestone Ice Cruiser 7, підвищують зчеплення шини з льодом, а їх унікальна система захисту від випадання збільшує експлуатаційний ресурс.

У продажу шини Ice Cruiser 7 будуть доступні в 19 типорозмірах з посадочними діаметрами від 13 до 17 дюймів. До зимового сезону 2018/2019 асортиментну пропозицію моделі буде розширено.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *