Шукайте нові UHP-шини SA57 від ZC Rubber цього літа

До закінчення літа залишилося трохи більше місяця, але китайську Zhongce Rubber Group Co. Ltd. (ZC Rubber) це не бентежить, вона точно впевнена, що зараз саме той час, коли треба «стартувати» з продажами нової літньої UHP-моделі для легкових і SUV-автомобілів по всьому світу. Шини SA57 з’являться на вторинному ринку відразу під трьома брендами китайського виробника: Chaoyang SA57, Goodride SA57 і Westlake SA57.

Шини Chaoyang SA57, Goodride SA57 і Westlake SA57
Шини Chaoyang SA57, Goodride SA57 і Westlake SA57

«До вибору шин для літньої погоди водії повинні підходити дуже відповідально і ретельно вибирати високоякісні шини, щоб уникнути можливих проблем з шинами через високу температуру під час водіння, – коментує виробник своє рішення. – Нові шини відрізняються відмінною керованістю і високою стійкістю до аквапланування, що дозволяє зберігати безпеку на мокрій дорозі».

Шини ZC Rubber SA57 будуть доступні в 42 типорозмірах, 33 з яких призначені для легковиків, а 9 – для позашляховиків. Цілком ймовірно, що незабаром розмірна лінійка буде розширена.

На тлі своєї попередниці SV308 (WestLake SV308, Goodride SV308) модель SA57 відрізняється поліпшеною на 10% ефективністю гальмування на мокрій поверхні, має на 2% нижчий опір коченню, знижений на 2 дБ рівень шуму, поліпшену на 5% «мокру» керованість і на 3% суху.

Спрямовані UHP-шини «SA57» також мають поліпшену рецептуру гумової суміші з включенням силіки для поліпшеного мокрого і сухого зчеплення, і оптимізований малюнок протектора з V-подібними канавками, що забезпечує швидкий водовідведення з зони контакту і надійне зчеплення з мокрою дорогою.

ZC Rubber є не тільки найбільшою шинною компанією Китаю, але і входить в топову двадцятку рейтингу світових шинних виробників. Другий рік поспіль вона займає 12-ту позицію. Щорічно вона витрачає близько трьохсот мільйонів доларів на дослідження і нові розробки, в тому числі і на випробування своєї продукції. І відповідно до змін ринку вона має намір нарощувати потужність своїх заводів в Китаї і Таїланді, постійно підвищуючи продуктивність продукції, що випускається.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *