До легковантажної лінійки Duraturn Travia додані моделі M/T і A/T

Північноамериканське відділення найбільшого в Китаї виробника автомобільних шин YC Rubber додало дві новинки до продуктової лінійки бренду Duraturn. Грязьові шини Duraturn Travia M/T забезпечують максимальне зчеплення за межами доріг з твердим покриттям, в той час як преміальні покришки Duraturn Travia A/T характеризуються високою ходимістью і їздовим комфортом на асфальті, а також надійною тягою в умовах бездоріжжя.

Шини Duraturn Travia A/T
Шини Duraturn Travia A/T

Надійне зчеплення шин Duraturn Travia M/T для позашляховиків і легковантажних пікапів обумовлено великими блоками протектора і наявністю численних грунтозацепов. Завдяки високому проценту негативного профіля шина швидко самоочищується від дрібних каменів і бруду.

Бічні зачепи забезпечують додаткову тягу і високу стійкість до ударів і порізів. Чергування увігнутих і опуклих шашок протектора сприяє підвищенню прохідності шини по бездоріжжю, а спіральний нейлоновий корд у внутрішній конструкції Travia M/T підвищує міцність шини та її стійкість до теплоутворення.

В даний час шини Duraturn Travia M/T доступні в дев’яти типорозмірах від 245/75 R16 до 35×12.50 R20.

Гарантійний знос моделі Duraturn Travia A/T становить 80000 км. Ці легковантажні шини класу преміум забезпечують тривалий пробіг і акустичний комфорт на дорозі, а також хороше зчеплення на пересіченій місцевості.

Оптимізований малюнок протектора моделі збільшує термін експлуатації. Шашки протектора забезпечують додаткову тягу в умовах бездоріжжя. Високий відсоток негативного профілю шини сприяє швидкому очищенню зони контакту від бруду і сміття, а змінний крок малюнка протектора Travia A/T зменшує дорожній шум.

«Продаючи шини Duraturn Travia H/T наші дилери досягли високих результатів, тому розширення сімейства Travia було неминучим. Нові вседорожні і мудові шини стали прекрасним доповненням до цієї легковантажної лінійки», – сказав віце-президент Duraturn Tires Кен Колтрейн (Ken Coltrane).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *