Apollo Vredestein презентувала нові шини Vredestein Ultrac Satin

В рамках Женевського міжнародного автосалону компанiя Apollo Vredestein представила нові шини Vredestein Ultrac Satin. Ця преміальна автогума класу UHP була розроблена інженерами Apollo Tyres спільно з італійським дизайнерським домом Джуджаро для вимогливих власників потужних легкових автомобілів і позашляховиків.

Шини Vredestein Ultrac Satin

Тенденцію до появи більших автомобілів з потужними двигунами, здається, неможливо зупинити. Транспортні засоби з звичайними двигунами внутрішнього згоряння, популярні «гібриди» і електричні моделі все більше характеризуються їх вагою і потужністю, що змусило розробників Apollo Vredestein докласти максимум зусиль для впровадження інноваційних технологій в нову модель Vredestein Ultrac Satin. Ця літня преміум-шина класу UHP піднімає продуктивність кожного автомобіля на більш високий рівень, допомагаючи зменшити викиди CO₂.

Унікальна гумова суміш, що збільшує тягу, і Z-образні канавки в протекторі забезпечують безпрецедентне зчеплення і керованість на мокрій дорозі. Оптимізована пляма контакту в поєднанні з асиметричним протектором покращує точність рульового управління і контроль над дорожньою ситуацією.

Спочатку шини Vredestein Ultrac Satin, покликані замінити в модельному ряду автопокришки Vredestein Ultrac Cento, будуть доступні в розмірах від 16 до 18 дюймів з індексами швидкості W і Y. На кінець 2016 року заплановано розширення асортиментного ряду типорозмірами для 20-дюймових колісних дисків.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *