Achilles привезла до SEMA-2015 три новi моделi

У вп’яте виробник шин Achilles бере участь у SEMA-шоу, яке цього разу проходить в Convention Center (Лас-Вегас, США). Цього року індонезійські шінодели хвилюються особливо, бо вони привезли на виставку відразу три нові моделі: Achilles 308 All Seasons, Achilles Desert Hawk HT 2 і Achilles A 45 Eco.

achilles new product 2015

Кожна з моделей має свої конкурентні переваги. Так, Achilles 308 All Seasons – надійна і комфортна шина для всіх сезонів. У продуктовій лінійці виробника це перша розробка, призначена для цілорічної експлуатації.

Літня новинка Achilles Desert Hawk H/T 2 в модельному ряду покликана замінити добре відомі українським автомобілістам шини Achilles Desert Hawk H/T. Друге покоління покришок лінійки Desert Hawk призначене для експлуатації на потужних автомобілях класу SUV. Вони відрізняються низьким опором коченню і малошумністю, а також відмінними зчіпними властивостями і їздовим комфортом.

Сучасна глобальна економія енергії сподвигла розробників виробника створити паливоекономічні шини Achilles A45 Eco, спеціальний склад гумової суміші яких підвищує ефективність використання палива і зчеплення з мокрою дорогою.

Виробник сподівається, що всі три нові продукти отримають дуже гарний відгук на міжнародному ринку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *