У Кельні відбулася світова прем’єра всесезонних шин Giti AllSeason AS1

Шини Giti All Season AS1
Шини Giti GitiAllSeason AS1

На виставковому стенді компанії Giti Tire Europe в Кельні було продемонстровано багато шин, включаючи TBR-новинки Giti GTR955 Combi Road і Giti GAU867v1, однак особлива увага була приділена новим легковим шинам Giti GitiAllSeason AS1, призначеним для цілорічної експлуатації в регіонах з м’якими зимовими погодними умовами.

Сінгапурський виробник шин Giti Tire розробляє свої європейські продукти в Ганновері, тому завдяки ретельному тестуванню на різних випробувальних треках Європи вони максимально відповідають високим запитам автовласників Старого Світу. Шини Giti AllSeason AS1 – не виняток.

Як і більшість інших всесезонних моделей розробники Giti забезпечили нову всесезонку спрямованим V-образним профілем, який посередині переривається глибокою поздовжньою дренажною канавкою. Це було зроблено для підвищення опірності шини ефекту аквапланування і стабільності управління на мокрій поверхні.

Щільна ламелізація центральної частини протектора призначена для поліпшення зчеплення Giti GitiAllSeason AS1 із засніженими дорогами, зазначає технічний фахівець Агуми, в той час як широкі блоки плечових зон відповідають за стабільність управління в сухих умовах.

Нагадаємо, що в рамках TTC-2018 також була представлена ​​всесезонна продукція дочірнього бренду компанії Giti Tire – шини GT Radial 4Seasons, які вже доступні для замовлення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *