Європейський підрозділ Cooper Tire представив шини Discoverer Winter

Шини Cooper Discoverer Winter
Шини Cooper Discoverer Winter

До зимового сезону 2017/2018 компанія Cooper Tire & Rubber Company Europe Ltd. запускає в продаж свою нову розробку, яка дістала назву Cooper Discoverer Winter. Вона була створена для максимального задоволення потреб власників позашляховиків середніх і великих розмірів в найбільш холодні місяці року.

Як відомо, повний привід може підтримувати зчеплення на слизьких зимових поверхнях, однак ефективність гальмування транспортних засобів повністю залежить від шин – єдиної сполучної ланки автомобіля з дорожньою поверхнею. Тому вибір автогуми має вирішальне значення.

Модель Discoverer Winter – це результат всеосяжної зимової програми розвитку Cooper Tire в Європі. При її розробці були використані всі знання виробника про бездоріжжя і особливості шин для автомобілів з повним приводом. Передпродажні тести зимової SUV-новинки проводилися на випробувальних полігонах Arctic Falls і Test World, в Швеції і Фінляндії відповідно, відзначає технічний фахівець Агуми, що гарантує ефективність її розгону і гальмування в умовах снігу і льоду.

Посол бренду Cooper Tire в Європі Девід Култхард (David Coulthard), який також брав участь у процесі створення нової моделі, сказав: «Cooper Discoverer Winter – це надійні SUV-шини, що забезпечують оптимальне зчеплення, стабільне керування і швидке гальмування в зимових умовах. Вибір правильного зимового «автовзуття» має життєво важливе значення, тому взимку мої пріоритети полягають в тому, щоб забезпечити собі і моїм пасажирам безпеку, для чого, власне, і призначена ця модель».

Ряд інноваційних рішень, впроваджених в нову розробку, дозволяють говорити про те, що Cooper Discoverer Winter – це надійні і безпечні зимові шини. Вони будуть випускатися в 13 розмірах для колісних дисків діаметром 16, 17, 18 і 21 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *