Компанія Cooper готує до випуску шини Discoverer True North

Нові шини Cooper Discoverer True North
Нові шини Cooper Discoverer True North

На виставці SEMA-2017 компанія Cooper представила новітні шини Cooper Discoverer True North, які були створені для забезпечення «безперешкодного шосейного пересування за будь-яких зимових погодних умов».

Фрикційна зимова новинка Discoverer True North пропонує виняткову продуктивність і надійність, що обумовлено застосуванням інноваційних технологій, які використовуються в шинах сімейства Cooper Discoverer.

Шини True North підтримують щільний контакт з будь-якою зимовою дорогою за рахунок унікального асиметричного малюнка протектора і оптимізованої гумової суміші протектора, яка в холодних погодних умовах залишається еластичною, дозволяючи водієві автомобіля контролювати ситуацію і насолоджуватися при цьому плавністю ходу і акустичним комфортом в салоні.

Модель Discoverer True North враховує не тільки запити споживачів, а й потреби автомобілістів з багаторічним досвідом водіння в зимових умовах, які протягом усього процесу розробки вносили свій внесок, говорить технічний фахівець Агуми. Саме тому шинам Cooper Discoverer True North властива така ж швидкість реакцій на повороти керма, як і у стандартних шин класу турінг.

При цьому вони вселяють в водія почуття впевненості, яке не зникне незважаючи на різко зміни погоди за вікном авта.

Шини Cooper Discoverer True North пройшли сертифікацію Cooper Weather-Master, а це означає, що вони пропонують надійні експлуатаційні властивості в зимових умовах водіння, забезпечують спокійну, комфортну їзду і максимальний контроль.

Для споживачів зимова нешипована новинка Cooper буде доступна в 17 типорозмірах восени 2018 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *