Bridgestone освіжила лінійку Firestone Firehawk

Північноамериканський підрозділ компанії Bridgestone оновлює лінійку шин ультрависокої продуктивності. На зміну шинам Firestone Firehawk Wide Oval Indy 500 і Firestone Firehawk Wide Oval AS прийдуть нові моделі Firestone Firehawk Indy 500 і Firestone Firehawk AS.

Firestone Firehawk Indy 500

Таким чином Bridgestone має намір розширити асортимент шин, в основі яких лежать технології гоночних шин сімейства Firestone Firehawk, що використовуються в найбільш статусному в Північній Америці чемпіонаті Verizon IndyCar Series для машин з відкритими колесами.

«Гонки – це невід’ємна частина спадщини бренду Firestone, яка свідчить про висоти наших шинних технологій», – сказав Філіп Доббс (Philip Dobbs), директор по маркетингу Bridgestone Americas Tire Operations.

Firehawk Indy 500 – лiтня UHP-шина з оптимізованим дизайном протектора і широкими плечовими блоками для поліпшеного зчеплення і проходження поворотів в сухих умовах. Застосована в ній технологія Pulse Groove підвищує стійкість шини до аквапланування і забезпечує на 20% коротший гальмівний шлях на мокрій дорозі.

Всесезонні шини Firestone Firehawk AS орієнтовані на забезпечення відмінних тягово-зчіпних властивостей у вологих, сухих і навіть помірних снігових умовах. Додаткові водоевакуаційні канали значно знижують ризик аквапланування.

Літні шини Firestone Firehawk Indy 500 доступні в 48 розмірах з індексами швидкості W для 16-20-дюймових коліс, в той час як всесезонні Firestone Firehawk AS – в 30 розмірах з посадочними діаметрами від 15 до 20-дюймів і швидкісними індексами H і V.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *