The Tire Cologne 2018: Представлені всесезонні шини GT Radial 4Seasons

Новинка 2018 року - всесезонні шини GT Radial 4Seasons
Новинка 2018 року – всесезонні шини GT Radial 4Seasons

На виставці The Tire Cologne 2018 була представлена ​​перша всесезонна модель бренду GT Radial, створена інженерами європейського центру досліджень і розробок компанії Giti Tire.

Шини GT Radial 4Seasons були ретельно протестовані на випробувальних треках по всьому континенту, тому виробник сміливо стверджує, що вони забезпечують надійну тягу взимку і комфортну їзду влітку. Беззаперечною перевагою моделі є висока стійкість до зношування.

Конструктивні особливості GT Radial 4Seasons – широке центральне ребро і жорсткі плечові зони, що гарантують швидкі реакції на рульове управління і стійкість в поворотах.

Дві надширокі окружні канавки сприяють швидкій евакуації води із зони контакту при їзді в дощ, що важливо для попередження ефекту аквапланування і скорочення гальмівного шляху на мокрій поверхні, говорить технічний фахівець Агуми. Більш вузькі і глибокі дренажні канавки поліпшують зчеплення з засніженими дорогами.

Випускатися шини GT Radial 4Seasons будуть в розмірах з посадочними діаметрами від 14 до 17 дюймів з індексами швидкості T-V.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *