Нові шини Firestone Roadhawk вже на ринку Європи

Компанія Bridgestone зайнялася активним просуванням продукції дочірнього бренду Firestone на європейський ринок. Так, з запуском нових всесезонних шин Firestone Roadhawk виробник сподівається струснути середній ціновий сегмент шин в Європі, які пропонують водіям краще в своєму класі зчеплення з мокрою дорогою і кращу в своєму класі ефективність гальмування в сухих умовах.

Шини Firestone Roadhawk
Шини Firestone Roadhawk

Шини Firestone Roadhawk призначені для всіх видів подорожей. Вони будуть актуальні як в тривалих поїздках, так і при їзді по місту на щоденній основі – шини забезпечать надійну роботу в будь-яких дорожніх і погодних умовах від вологої погоди і інтенсивного руху до різкого гальмування і високошвидкісного пересування по автомагістралі. Загалом, Firestone Roadhawk – це модель, на яку можна розраховувати при будь-яких обставинах.

Нові шини Firestone Roadhawk були випробувані найбільшою незалежною тестувальною організацією Європи TÜV SÜD і отримали її схвалення.

Завдяки унікальному малюнку протектора і спеціальному складу гумової суміші шини Firestone Roadhawk забезпечують максимально можливий рівень мокрого контролю. На евроетікетці за зчеплення з мокрою дорогою стоїть найвищий клас «A» – показник, що перевершує досягнення багатьох брендів в сегменті шин преміум-класу.

Незалежні випробування TÜV SÜD також показали, що новий Roadhawk є найкращим в своєму класі в сухий ефективності гальмування, демонструючи гальмівний шлях до трьох метрів коротше, ніж у конкуруючих шин.

Крім того, модель випереджає своїх конкуренток на мокрій дорозі після зносу 20000 кілометрів. А в порівнянні з попередницею, Firestone TZ300, Roadhawk на 20% менше схильна до зносу.

Легкий каркас Firestone Roadhawk, що забезпечує низький опір коченню, дасть автомобілістам впевненість в більш низькій витраті палива.

Шини Firestone Roadhawk доступні по всій Європі з січня 2017 року. Вони пропонуються в широкому діапазоні типорозмірів з посадковими діаметрами від 15 до 19 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *