Nexen Tire готує чотири світові прем’єри

Компанія Nexen Tire оголосила про те, що в рамках виставки The Tire Cologne (29 травня – 1 червня 2018 роки) готує світову прем’єру чотирьох нових моделей шин, які будуть представлені на стенді площею 370 кв.м (зал 6, стенд A-010 B -019).

Назви двох з чотирьох нових продуктів вже відомі, зазначає технічний фахівець Агуми, – це Nexen Winguard Sport 2 SUV і Nexen N’Fera Sport (спадкоємиця моделі Nexen N’Fera SU1). Назви ще двох новинок виробник тримає в найсуворішому секреті, обіцяючи розкрити його в день початку роботи виставки о 12:00 годині.

У компанії заявили, що The Tire Cologne – це хороша можливість поспілкуватися з клієнтами і партнерами з країн Європи, колишнього СНД, Близького Сходу і Північної Африки в неформальній обстановці, і вона буде використана по максимуму.

«Ми з нетерпінням чекаємо The Tire Cologne і обміну ідеями з нашими клієнтами і партнерами. Ми дуже пишаємося тим, що можемо одночасно представити відразу чотири нові моделі, що ще раз підтверджує наші претензії до інновацій », – сказав Джон Боско Кім (John Bosco Kim), керівник відділу продажів і маркетингу Nexen Tire Europe S.R.O.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *