На Solutrans 2017 компанія Kumho показала нові шини для міських автобусів і причепів

Експозиція Kumho на Solutrans 2017
Експозиція Kumho на Solutrans 2017

В рамках транспортної виставки Solutrans 2017, яка проходила у французькому Ліоні з 21 по 25 листопада, компанія Kumho Tire демонструвала свій актуальний асортимент вантажної автогуми і, крім того, провела презентацію двох нових продуктів – шин для міських автобусів Kumho KCA03 і моделлі Kumho KXT10, призначенної для причепів.

Покришки Kumho KCA03, створені для експлуатації на міських автобусах, можуть встановлюватися на будь-яку вісь. Їх гумова суміш з високою стійкістю до нагрівання і зносу забезпечує збільшення продуктивності на 15% в порівнянні з покришками попереднього покоління, а глибина протектора 18 мм гарантує тривалий термін експлуатації.

Випускаються шини Kumho KCA03 в типорозмірі 275/80 R22.5. На ринках країн Європи вони також доступні під назвою Marshal KCA03.

Асортиментна пропозиція шин для причепів Kumho KXT10, які підходять для використання на регіональних і магістральних маршрутах, також невелика – всього одна розмірність 385/65 R22.5, зазначає технічний фахівець Агуми. За заявами південнокорейського виробника, «X» в назві означає універсальність (багатозадачність, мультіеффективність) моделі, яка була сконструйована таким чином, щоб фокусуватися на пробігу і тязі.

Крім того, нові шини відзначені символом сніжинки (3PMSF) і маркуванням «M+S», тобто їх можна використовувати протягом усього року, навіть в зимових умовах.

«Ми були раді можливості представити відвідувачам Solutrans 2017 широкий асортимент вантажних шин. У центрі уваги цього разу перебували шини Kumho KXT10, які доповнили нашу пропозицію універсальної вантажної автогуми, представленої до цього моменту покришками Kumho KXS10 і Kumho KXD10 для рульової і провідної осі відповідно», – сказав Дірк Рокендорф (Dirk Rockendorf), директор з маркетингу Kumho Tire Europe GmbH.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *