Belshina почала випуск 18-дюймових SUV-шин для Geely NL-3

Шини Belshina Bel-403 Astarta SUV
Шини Belshina Bel-403 Astarta SUV

Білоруська Belshina оголосила про запуск в масове виробництво 18-дюймових літніх шин Astarta SUV Bel-403, які призначені для комплектації кросоверів Geely NL-3, що випускаються СЗАТ «BelGee».

Згідно з контрактом, перша партія шин розміру 225/60 R18, що складається в цілому з 700 одиниць продукції, була відправлена ​​на завод «БелДжі» в кінці жовтня 2017 року. У листопаді планується відвантаження ще понад 1000 покришок Belshina Astarta SUV. У продаж новий продукт Bel-403 надійде вже в наступному літньому сезоні.

В середині літа 2017 року шини Astarta SUV піддалися лабораторно-дорожнім порівняльним випробуванням з аналогами зарубіжних виробників, і як зазначають в ВАТ «Белшина», їх продукція перевершила конкуренток відразу за кількома показниками, говорить технічний фахівець Агуми. Правда, ніякої конкретики шинний виробник не вказує, вважаючи за краще обмежитися загальними фразами.

Крім того, модель Belshina Bel-403 Astarta SUV в розмірі 225/60 R18 витримала приймальні випробування, що проходили на республіканському полігоні Білорусі для випробувань мобільних машин.

Дорожній спрямований протектора Belshina Bel-403 забезпечує стабільну керованість і хорошу курсову стійкість на високих швидкостях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *