Bridgestone Ice Cruiser 7000S

Шини Bridgestone Ice Cruiser 7000S
Фото і опис

Bridgestone Ice Cruiser 7000S – створені для суворих зимових умов експлуатації легкові шиповані шини зі спрямованим малюнком протектора, що демонструють максимальну продуктивність на снігу і льоду. Новинка зимового сезону 2018/2019.

Слава моделі-попередниці Bridgestone Ice Cruiser 7000, що вийшла на ринок в 2010 році, довго не давала виробникові спокою. І врешті-решт він зважився на її відродження. Спочатку шину «реінкарнували» під дочірнім брендом Firestone, в асортименті якого вона отримала назву Ice Cruiser 7, а потім IceCruiser 7000 з’явилася і під основним брендом японського виробника як Bridgestone Ice Cruiser 7000S (Бріджстоун Айс Крузер 7000 Ес). При цьому всім «новим» моделям надали добре впізнаваний малюнок протектора Ice Cruiser 7000, знайомий цілому поколінню автомобілістів.

Ice Cruiser 7000S

Ключові особливості Bridgestone Ice Cruiser 7000S – поліпшені зчіпні властивості на слизьких зимових покриттях, висока надійність і максимально довге утримання шипів від випадання, що забезпечується застосуванням ряду інноваційних технологій, спрямованим дизайн ом протектора, оптимізованою схемою розміщення шипів по поверхні протектора і вдосконаленою гумовою сумішшю з високим вмістом силіки.

Великі шашки центральної частини протектора об’єднані в цілісну структуру, яка полегшує прямолінійний рух на зимових покриттях, зазначає технічний фахівець Агуми. Жорсткі блоки плечових зон підняли точність управління при здійсненні маневрів на абсолютно новий рівень, і, крім того, поліпшили зчеплення Bridgestone Ice Cruiser 7000S зі снігом.

Ice Cruiser 7000S

Зубчасті зовнішні стінки плечових блоків покращують бічну стійкість, перешкоджають пробуксовці на пухкому снігу і полегшують виїзд з колії.

Дренажна система моделі, представлена ​​двома кільцевими каналами, а також мережею широких спрямованих до центру канавок, сприяє швидкому відводу із зони контакту води і сніжної шуги, наслідком чого є відмінна опірність Ice Cruiser 7000S акваплануванню і слешпланінгу.

Щільна ламелізація блоків протектора посилює зчеплення шини з дорогою як в поздовжньому, так і в поперечному напрямку.

Ефективність роботи шин Bridgestone Ice Cruiser 7000S на промерзлій поверхні гарантується багатогранними алюмінієвими шипами, здатними «вгризатися» в лід. На боротьбу з випаданням шипів орієнтований оптимізований дизайн шипів, адаптована твердість центральної вставки шипа і різні склади гумової суміші в основі верхнього та підпротекторного шару моделі.

Оновлено. У 2018 році на ринок також вийшли нові зимові шини Lassa Iceways 2, яким так само дістався малюнок протектора Bridgestone Ice Cruiser 7000. Головна відмінність продукції Lassa від Ice Cruiser 7000S – можливість шипування протектора лише в разі потреби.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *