Apollo Altrust All Season

Шини Apollo Altrust All Season
Фото і опис

Apollo Altrust All Season – представлені в 2018 році всесезонні шини, які завдяки відмінним гальмівним характеристикам на мокрих дорогах, хорошій маневреності та акустичному комфорту стануть ідеальним вибором для водіїв легковантажних автомобілів.

Оптимізований контур і посилений каркас комерційної моделі Apollo Altrust All Season (Аполло Олтраст Ол Сізон) сприяє рівномірному розподілу тиску в зоні контакту, що сприяє більш рівномірному зносу і збільшенню терміну служби шини.

Спеціальні перемички з’єднують між собою широкі плечові блоки Altrust AllSeason, говорить технічний фахівець Агуми, завдяки чому підвищується стійкість шини в поворотах.

Кільцеві дренажні канавки за рахунок швидкого відведення води із зони контакту підвищують опірність покришки ефекту аквапланування і забезпечують стабільність зчеплення на мокрій дорозі.

Центральні ромбовидні блоки протектора мають скошені стінки і стрілоподіьні щілиновидні прорізи, що було зроблено для поліпшення курсової стійкості і підвищення гальмівних властивостей Apollo Altrust A/S. За точність рульового управління відповідальна також жорстка конструкція бічних стінок шини.

Багатошагова схема розміщення шашок протектора гарантує плавний м’який хід шини та акустичний комфорт в кабіні легковантажного автомобіля.

Гумова суміш Apollo Altrust All Season з включенням силіки забезпечує додаткове зчеплення в широкому діапазоні кліматичних умов і сприяє зниженню опору коченню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *