Kleber Dynaxer UHP

Шини Kleber Dynaxer UHP
Фото і опис

Kleber Dynaxer UHP – асиметричні літні шини класу Ultra High Performance, створені для експлуатації на потужних легкових автомобілях різних класів. Вони характеризуються відмінною стійкістю на мокрій поверхні, довговічністю і високою паливною економічністю. Новинка 2018 року.

Шини Kleber Dynaxer UHP (Клебер Дінаксер Ю-Ейч-Пі) прийшли на зміну моделі 2010 року Kleber Dynaxer HP3. Внутрішні випробування моделі Michelin Group, володіючої брендом Kleber, проводилися 18 травня і 14 червня 2017 року на тестовій трасі Ladoux. Вони показали, що ефективність мокрого гальмування шин Dynaxer UHP в розмірі 225/45 R17 94Y перевершує показники попередниці на 13% (80-20 км/год, Golf 7 TSi з включеною ABS).

Не менш вражаючі показники гальмування Kleber Dynaxer UHP показала і на сухій поверхні. Це підтверджується проведеними 11 квітня 2017 року на тестовій трасі Fontange випробуваннями покришок Kleber двох поколінь в розмірі 225/45 R17 94Y (100-0 км/год, BMW 302D E90 з включеною ABS).

Асиметричний малюнок протектора моделі заточений під швидке відведення води при їзді в дощ, говорить технічний фахівець Агуми. Розвинена дренажна мережа, основу якої складають дві широкі кільцеві канавки, ефективно справляється з очищенням плями контакту Dynaxer UHP від ​​води і підвищує поріг аквапланування. У розмірі 225/45 R17 модель за вологе зчеплення має найкращу класифікацію відповідно до європейського маркування шин.

Належність шини до категорії UHP виробник підкреслив своєрідним чином, завдяки мімікрії під продукцію класу преміум: на центральних елементах протектора були розміщені назва моделі і логотип Kleber, а боковини отримали унікальний дизайн.

Оптимізована глибина протектора Kleber Dynaxer UHP гарантує тривалість терміну експлуатації, а особливе розміщення щілиновидних прорізів різних форм на поверхні шини дозволяє знизити витрату палива і підвищити їздовий комфорт.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *