Michelin Pilot Alpin 5 SUV

Шини Michelin Pilot Alpin 5 SUV
Фото і опис

Michelin Pilot Alpin 5 SUV – зимові шини з нешипованим протектором, орієнтовані на експлуатацію власниками міських позашляховиків. Вони характеризуються точністю управління і передбачуваною поведінкою на мокрому холодному асфальті, відмінною тягою і ефективним гальмуванням на снігу, а також їздовим комфортом і здатністю оптимізувати витрату палива транспортним засобом. Новинка 2018 року.

Модель Michelin Pilot Alpin 5 SUV (Мішелін Пайлот Алпін 5 Сав) отримала дизайн протектора представленої роком раніше легкової моделі Michelin Pilot Alpin 5, при цьому її посилена внутрішня конструкція передбачає безпечне використання на більш важких і потужних автомобілях.

Michelin Pilot Alpin 5 SUV має ряд переваг. Симетричний малюнок протектора моделі з великою часткою негативного профілю забезпечує оптимальний баланс характеристик на сухих, мокрих і засніжених дорогах, зазначає технічний фахівець Агуми. Центральна канавка і безліч спрямованих до центру широких дренажних канавок підвищують стійкість шини до аквапланування і допомагають впевнено долати вкриті снігом ділянки шляху.

Глибокі тривимірні ламелі знижують деформацію протекторних шашок при пересуванні на високій швидкості і покращують керованість в будь-яких погодних умовах зимового періоду.

 

Бічні стінки шини враховують особливості автомобілів класу SUV. Фірмова технологія Premium Touch, застосована французьким виробником до боковин Pilot Alpin 5 SUV, надала їм «ефект оксамиту», який з головою видає преміальність моделі.

Вдосконалений склад гумової суміші з силікою і функціональними полімерами підсилює надійність контакту цієї «альпійської» моделі з мокрою дорожньою поверхнею і знижує опір коченню.

Станом на липень 2018 року зимові шини європейського типу Michelin Pilot Alpin 5 SUV обрані компаніями Mercedes, BMW, Porsche і Audi для первинної комплектації деяких моделей автомобілів з високим центром тяжіння.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *